Нашата вест

Најбрзо и најбезбедно до потребните парични средства

16 јули 2020

Следејќи ги општествено одговорните практики, FLEXCREDIT препорачува почитување на мерките за заштита од ширење на Корона вирусот донесени според одлуката на владата.

Иако имаме оперативни филијали од 9 часот до 17 во повеќе од 10 градови во Република Македонија, Ви препорачуваме да останете безбедни и да аплицирате онлајн преку нашата веб страна или јавете се на 13 505. Таму ќе ги добиете сите потребни информации за процесот на аплицирање, како и достапните продукти за кредитирање и начинот на отплата.

Ве очекуваме

Последни вести

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци