Меѓу различните производи за кредит понудени од FlexCredit, ќе најдете и кредит специјално дизајниран за лица пензионери. Аплицирањето за кредит за пензионери е брзо и лесно. Главната предност на овој вид брз кредит се понудените специјални услови, во форма на бенефиции за пензионерите.

Со брзиот кредит за пензионерите од FlexCredit нема старосни ограничувања и не е потребно да се донесе решение за пензија. Доволно е апликантот за овој вид заем да добива месечен надомест во форма на пензија и да има валидна лична карта.

Преку заем за пензионирање, FlexCredit ви дава можност да постигнете рамнотежа и баланс во вашата финансиска состојба. Со овој кредит, можни се исплаќања на редовни месечни или пак други непредвидени трошоци, навремено. Побарајте сума помеѓу 5 000 и 100 000 денари и позајмете пари, а ние Ви даваме можност да го отплатите вашиот заем на месечни рати, според вашите индивидуални можности.

Аплицирајте веднаш!

Не мора да пополнувате огромен број на апликации и да ви требаат безброј документи при аплицирање за кредит за пензионери. Кај нас, постапката за аплицирање е максимално едноставна и брза. Аплицирајте на Интернет, на нашата веб страна - www.flexcredit.mk или посетете ја, лично, една од нашите филијали и поднесете барање за кредит кај нашиот вработен. Ќе ја добиете конечната одлука во рок од 15 минути, а во случај да бидете одобрени, веднаш ќе ги земете парите.

Со кредитот за пензионери од FlexCredit, добивате:

  • Стручна консултација;
  • Флексибилни услови за отплата;
  • Брза одлука на вашата апликација;
  • Пари на рака за неколку минути;
  • Финансиска стабилност

Верувајте ни! Земете кредит од FlexCredit сега!