Потрошувачки кредит од FlexCredit е производ кој се враќа на месечни рати. Секој клиент избира изноот на потрошувачкиот кредит што тој/таа го посакува: износите може да варираат од 5.000 до 150.000 денари, а во зависност од неговата вредност, се определува периодот на отплата - помеѓу 3 и 16 месеци.

Потрошувачот има можност да го наведе датумот на плаќање на ратата, во зависност од датумот во месецот на кој ја прима својата плата. Во процесот на аплицирање, клиентот има можност да го утврди износот, терминот и начинот на добивање на посакуваниот кредит.

Како да аплицирате за потрошувачки кредит на рати од FlexCredit?

Може да аплицирате за кредит лично во нашите канцеларии низ целата држава, или да аплицирате за заем преку Интернет на нашата веб-страница www.flexcredit.mk , во поедноставена постапка, без гарант/жирант и без потреба од обезбедување. Доволно е да сте на возраст од 18 до 85 години и да имате валиден документ како лична карта или пасош за да аплицирате. Времето за обработка на податоците и донесувањете на одлуката трае само 15 минути, по што ќе го добиете износот на вашиот потрошувачки кредит.

Искористете ги успешно развиените финансиски решенија на FlexCredit и најдете кај нас доверлив партнер, чесност и професионалност.

Без оглед на вашиот избор –заем Онлајн или пак аплицирање во нашите канцеларии, постапката е лесна. Следете ги овие чекори:

  • Изберете износ од 5.000 до 150.000 денари;
  • Наведете го најзгодниот период на отплата за вас - од 3 до 16 месеци;
  • Внесете ги личните податоци;
  • Изберете начин на исплата - преку банкарски трансфер, на Вашата трансакциска сметка, или во готово, во нашите канцеларии.

Ние ги обработуваме податоците дадени од вас за само 15 минути, а по одобрувањето, можете веднаш да го добиете износот на вашиот кредит/заем.

Потрошувачки кредит на рати од FlexCredit е вашето решение во тешка ситуација!