За нас

Нашата историја

Флекс Кредит доверлив лидер во финансиската индустрија е дел од меѓународна финансиска група, која од 2013 година обединува компании специјализирани за кредитирање на потрошувачи во Источна и Јужна Европа. Во компанијата работат над 3000+ високо квалификуван кадар и соработници, кои работат во над 350+ филијали во шест Европски земји – Бугарија, Романија, Македонија, Шпанија, Босна и Херцеговина и Молдавија.

Од своето основање во 2020 година, Флекс Кредит е компанија е посветена на задоволување на финансиските потреби на поединците и бизнисите, градејќи трајни односи засновани на доверба, транспарентност и интегритет.

Со посветеност кон иновациите, 62 филијали низ целата територија на Република Македонија и 200+ вработени, првенственоста во услугата и непрекинато ангажирање кон успешноста на клиентите, нашата компанија гордо се позиционира како лидер на пазарот во финансиската индустрија. Ние се стремиме да го промениме текот на финансиските услуги и да ја подигнеме традицијата на иновациите и предностите што ги донесуваат истите.

Историjа на Флекс Кредит
6+
Европски Држави
3000+
Вработени
350+
Филијали

Нашата филозофија

Ние ги ставаме нашите клиенти на прво место, така што се грижиме за вашите финансиски потреби преку обезбедување на потребните средства во соодветно време. Со нас, секој добива компетентна услуга, брзи процедури и транспарентни услови. Го знаеме вашиот буден секојдневен живот и ја цениме секоја минута од тоа, затоа се грижиме да ви обезбедиме лесно и брзо решение, кога и да ви треба.

Нашата мисија

Како наша мисија е грижата да обезбедиме финансиска стабилност на секој наш клиент. Не случајно е дека нашето мото е Пари за секого и ние одговорно изјавуваме дека нашата дневна задача е:
Да се обезбеди прифатлива финансиска помош насекаде, со точна услуга и максимално прифатливи услови за клиентот;
Да се понудат различни кредитни производи, прилагодени на потребите и социјалниот статус на секој клиент;
Да се помогне на клиентите во нивната финансиска потреба со брза услуга, минимален број документи и привлечни производи и услови.

Нашите предности

  • Ние нудиме брзи кредити во висина од 3000 до 150000 денари;
  • Само со лична карта;
  • Ги добивате вашите средства во готово или на вашата банкарска сметка во рок од 15 минути

Производи

Кредит до плата - од 5.000 до 20.000 денари: од 15 дена до 30 дена.
Кредит на месечни рати - од 5.000 до 150.000; од 3 до 16 месеци.

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци