Мислења на нашите клиенти:

Александар Б.

15.05.2020

Брзиот кредит на ФлексКредит ми помогна кога најмногу ми требаше. Секогаш ќе им бидам благодарен за тоа.

Маjа Г.

19.05.2020

Се чувствувам сигурно со Флекс. Брзи се, професионални и љубезни, ми излегоа во пресрет кога ми беше најважно.

Јане А.

24.05.2020

Јас како клиент сум презадовелен од професионалноста и брзината на разгледување на барањата за кредит.

Мислења на нашите клиенти
Мислења на нашите клиенти

Елена Б.

02.06.2020

Презадоволна сум од целиот третман што го добив во FlexCredit. Кредитот ми го одобрија буквално веднаш и парите ги имав за помалку од половина час.

Бојан Б.

05.06.2020

Немам никаква замерка за FlexCredit. Кога ми требаа итно пари, ми ја одобрија веднаш сумата што ја барав. Се трудат да ти помогнат, топло ги препорачувам!

Марија В.

12.06.2020

Аплицирањето e достапно онлајн преку сите уреди. Едноставноста при аплицирање е нешто што највеќе ми се допаѓа кај ФлексКредит

Никола Т.

19.06.2020

Љубезноста на вработените е на највисоко ниво,се трудат да објаснат убаво навремено.

Мирјана П.

24.06.2020

Моето искуство со ФлексКредит беше одлично. Нема чекање по шалтери, и љубезноста од страна на Вашите кол центар оператори и што навистина за 1 час се префрлуваат парите на сметка.

Мислења на нашите клиенти
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци