Кариери во FlexCredit

Кариери во FlexCredit

Почитувани Флекс Кредит секогаш ги задоволува потребите на нашите клиенти. За да можеме таа задача да ја исполнуваме ефикасно и навремено секогаш имаме потреба од зголемување на нашиот тим. Секојдневно сме во потрага на личности кои би сакале да ни се приклучат во нашиот тим и заедно да ја спроведуваме мисијата на Флекс Кредит на територијата на Република Северна Македонија. Аплицирај тука Или пак испрати ни мејл со своето CV на нашата веб адреса [email protected]

Нема активни позиции
Нашата понуда вклучува

Нашата понуда вклучува

  • работа во млад, енергичен, и амбициозен тим;
  • поле за професионален развој за луѓе кои покажуваат ентузијазам и енергија при работа;
  • атрактивен систем на дополнителен надомест, зголемувајќи ги вашите приходи;
  • признание за иницијатива и поддршка за вашите нови идеи;
  • редовна обука за развој на своите вештини;
  • динамична работна околина и пријателска атмосфера;
  • одличен почеток за професионален развој.
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци