FlexCredit Бизнис - Приjател на вашиот бизнис

Одобрување за 15 минути
До 150.000 денари
Флексибилен период на отплата

FlexCredit Бизнис - Приjател на вашиот бизнис

Што е Флекс кредит бизнис и за кого е наменет?

  • Нов производ на Флекс кредит
  • Поддршка за вашиот бизнис секогаш кога е потребно
  • Наменет за сите сопственици на микро, мали и средни претпријатија
  • Наменет за сите оние кои сакаат брзо и лесно аплицирање
  • Одобрување за 15 минути, износи до 150.000 денари и рок на отплата до 15 месеци.
  • Без непотребна дополнителна документација

Како да аплицирам?

  • Јавете се на 13-505 и веднаш некој од нашите агенти ќе се поврзе со вас
  • Преку некој од нашите бизнис агенти
  • Во некоја од нашите 40 филијали
  • Со клик на следниот линк