Во вашиот секојдневен живот, дали често се наоѓате во непредвидени ситуации за кои се потребни брзи одлуки во врска со вашата финансиска состојба? Без оглед на причината за која Ви требаат дополнителни средства, важно е да се обратите за помош. Во такви периоди, FlexCredit е секогаш на ваше располагање. Уверете се сами со искористување на кредит без договор за вработување и обезбедете ги потребните парични средства. Навремено, брзо и ефикасно прегледување на вашата апликација, давање стручен совет и решавање на вашите финансиски проблеми се приоритет на FlexCredit.

Како да земете заем ако сте без договор за работа?

Изберете еден од производите на FlexCredit. Пополнете ја вашата апликација за брз кредит и посетете ја најблиската канцеларија на FlexCredit, каде ќе Ви требаат минимален број на документи за аплицирање, а вашата апликација ќе биде процесирана брзо и ефикасно. Ќе ја добиете потребната сума, за само 15 минути во готово или на Вашата трансакциска сметка.

Кои се условите за апликација за кредит ако сте невработени?

  • Да сте на возраст од 18 до 85 години;
  • Валиден документ како лична карта или пасош

Зошто да изберете кредит без договор за работа од FlexCredit?

Ќе добиете можност да го изберете износот на посакуваниот кредит - од 5.000 до 100.000 денари. Вие го одредувате периодот на отплата на кредитот - од 3 до 10 месеци.

Ги добивате потребните брзи пари без да губите време и без дополнителни трошоци. Износот на брзиот заем, ќе го добиете по ваш избор - во готово или трансфер на Вашата трансакциска сметка.

Верувајте во нашиот производ и остварете ги сите ваши финансиски потреби!

Аплицирајте во FlexCredit!