Заштеда на пари е тешка задача, особено кога месечниот приход е недоволен за да ги покрие дури и вообичаените трошоци. Честопати се случува во нашите секојдневни животи, трошоците да ги надминуваат приходите, а справувањето со оваа состојба понекогаш е невозможно. Во такви периоди, потребни ни се пари на заем, за да обезбедиме стабилност, а FlexCredit може да го обезбеди тоа за вас.

FlexCredit е небанкарска финансиска институција која работи на македонскиот пазар од 2020 година. Како дел од меѓународна финансиска група, компанијата има долгогодишно искуство во кредитирањето, иако неодамна е регистирана на територијата на Северна Македонија.

FlexCredit има разновидно портфолио на производи, прилагодено на различните финансиски потреби и интереси на потрошувачите. Компанијата нуди пари на заем со поединечни услови за секој нејзин клиент. Терминот и износот може да варираат, во зависност од можностите на корисниците. Добивање брз кредит е лесно! Сè што треба да направите е да изберете еден од нашите производи и сами да ги одредите неговите параметри, според вашите барања и потреби:

  • Кредит до плата до 20,000 денари и рок на отплата помеѓу 15 и 45 дена
  • Потрошувачки кредит (заем на месечни рати) до 100.000 денари со максимален рок на отплата до 10 месеци
  • Кредит без договор за вработување
  • Кредит за пензионери

За ваша удобност, FlexCredit ви дава можност да аплицирате за пари на заем Онлајн, на нашата веб-страна или да ја посетите најблиската канцеларија, каде ќе добиете професионален совет од нашиот вработен.

Зошто да изберете FlexCredit?

  • Износи од 5.000 до 100.000 денари;
  • Аплицирање само со лична карта или пасош;
  • Пари на рака до 15 минути;
  • Без трошоци за аплицирање;

Аплицирајте уште денес во FlexCredit