Во нашите секојдневни животи, честопати се наоѓаме во непријатни ситуации кога немаме доволно средства за да покриеме некои од нашите потреби за домаќинството. Затоа професионалната политика на FlexCredit е насочена кон создавање кредитни производи погодни за решавање на какви било финансиски случаи. Во услови на криза, решението е лесно - брзи кредити од FlexCredit, кои се достапни насекаде, од кој било мобилен уред или пак компјутер.

Како да аплицирате за брз кредит онлајн?

Вашата апликација за кредит може да ја пополните на Интернет, самостојно или да побарате помош од вработен на нашиот телефон за контакт 13 505. Ние гарантираме дека вашата апликација ќе биде процесирана брзо, а единствениот документ што Ви треба е валидна лична карта или пасош. Процесот трае неколку минути ако ги следите чекорите:

  • Изберете износ од 5.000 до 150.000 денари, во зависност од вашите индивидуални потреби;
  • Наведете го за вас, најприфатливиот рок на отплата - од 3 до 16 месеци;
  • Пополнете ја апликацијата за кредит преку нашата вебстрана, целосно бесплатно;
  • Изберете метод за исплата на износот: Во готово во некоја од нашите канцеларии или со трансфер на Вашата трансакциска сметка;
  • Во рок од 15 минути, ние ќе ги процесираме информациите дадени од вас и ќе Ве известиме за одлуката.

Зошто да изберете кредит онлајн од ФлексКредит?

  • Можете да изберете датум од месецот за отплата на кредитот/заемот, што одговара на датата на исплата на вашата месечна плата;
  • Износот на ратите на кредитот/заемот ќе биде во согласност со Вашата тековната финансиска состојба;
  • Вие ја добивате посакуваната сума без да губите време и дополнителни трошоци за обработка на документи;

За да аплицирате за заем онлајн на нашата вебстрана, доволно е:

  • Да сте на возраст од 18 до 85 години
  • Валиден документ како лична карта или пасош

Едноставна постапка, едноставна апликација и најважното, Брз одговор на сите ваши желби! Само во FlexCredit!

Добијте го вашиот онлајн кредит сега!