Нашиот блог

Прво Извлекување од Наградната Игра „Лето со 101 Награда“: Честитки до Првите 33 Добитници!

Драги пријатели,

Со огромна радост и возбудување го најавуваме првото извлекување од нашата наградна игра „Лето со 101 Награда“. Ова лето, сакаме да го направиме незаборавно за нашите верни учесници и поддржувачи, а што подобар начин од тоа да ги наградиме со неверојатни подароци!

Честитки до Првите 33 Добитници!

Ние со задоволство ги објавуваме првите 33 добитници на ваучери од 3000 денари.

 1. Рабија Ајдари
 2. Дашмир Зибероски
 3. Сание Сути
 4. Антонио Дуковски
 5. Никола Лазаревски
 6. Марко Гаврилоски
 7. Наум Миноски
 8. Албион Колоња
 9. Хилма Веjселова
 10. Агим Адеми
 11. Николина Тодосова
 12. Албина Манчевска
 13. Медат Бајрамовски
 14. Jована Коцевска
 15. Роза Николова
 16. Орданчо Тасески
 17. Бардхи Бафтиари
 18. Џеват Цупевски
 19. Џејљан Алији
 20. Ванчо Ѓелов
 21. Наташа Дичевска
 22. Снежана Алешковиќ
 23. Фљорим Шаини
 24. Џумазије Калгури
 25. Николинка Велковска
 26. Трајан Додевски
 27. Јусуф Мемиши
 28. Горан Сидороски
 29. Васил Шаревски
 30. Адмир Емроски
 31. Насир Мамути
 32. Давид Костадинов
 33. Мирјана Шлакеска

Овие среќни клиенти добија можност да уживаат во своите награди и да го направат своето лето уште повозбудливо. Честитки до сите вас, и се надеваме дека ќе ги искористите ваучерите на најдобар можен начин!

Како до Наградите?

Сите добитници ќе бидат контактирани од понеделник 24.06.2024 година со детали за преземање на наградите. Ве молиме следете ги инструкциите кои ќе Ви ги дадат колегите за да ја подигнете вашата награда.

Продолжете да Учестувате!

Ова е само почеток! Летото е долгo и носи многу повеќе изненадувања и награди. Не заборавајте, останете наш лојален клиент и следите нашите објави за следните извлекувања. Секој месец до 14 август 2024 година ќе имаме нови добитници и нови награди од кои главната награда е НЕВЕРОЈАТНИ 100.000 ДЕНАРИ,  не ја пропуштајте Вашата шанса да бидете дел од ова возбудливо лето.

Како да Учестувате?

Учествувањето е лесно! Сè што треба да направите е да аплицирате за еден од нашите кредити и да очекувате награда. 

Благодарност до Сите Учесници

Искрено се заблагодаруваме на сите вас кои учествувате во наградната игра и ја правите оваа кампања успешна. Вашата поддршка и ентузијазам се нашата мотивација да продолжиме да ви нудиме уште повеќе награди и изненадувања.

Следете нè за повеќе информации и ажурирања. Се радуваме на секоја ваша учество и ви посакуваме среќно лето!

#ЛетоСо101Награда #Добитници #СреќниМоменти

Емилија Гроздановска

Емилија Гроздановска

Маркетинг специјалист

Категории

  Ознаки

   Препорачани објави

   Износ: 40,000 денари
   Рок: 6 месеци