Нашиот блог

Флекс Кредит еден од генералните спонзори на Струмичкиот карневал

Минатиот викенд Струмица се претвори во магична палета на бои, звуци и енергија во чест на карневалот традиционалниот СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ! Овој карневал е најголемата и најпозната манифестација на културата во овој град, што се привлекува илјадници луѓе од цела земја и надворешноста.

- Нашиот ангажман како генерален спонзор воедно е израз на нашата посветеност кон културата, заедницата и креативноста.

Презентацијата на нашиот бренд во рамките на овој културен фестивал беше прекрасна можност за нас да го истакнеме нашето присуство пред голем број на посетители и да ги споделиме нашите вредности и ангажмани пред широка публика. Преку нашето спонзорство, не само што го поддржавме настанот, туку и ги потенцираме нашите односи во заедницата и го изградуваме нашето позитивно влијание во локалната и широката заедница.

Овој Струмички Карневал беше исцрпен со енергија, креативност и радост, и ние сме среќни што можевме да бидеме дел од тој магичен момент. Им благодариме на организаторите за ангажираноста и возбудливата визија, и сме сигурни дека оваа соработка ќе продолжи да расте и да се цацврстува.

Благодариме на сите кои беа дел од овој неверојатен настан и кои го поддржаа нашиот ангажман.

Преку нашата платформа за донација и спонзорства, ние остануваме посветени на поддршка на културните и заедничките иницијативи кои го засилуваат нашето општество и создаваат повеќе уникатни искуства за сите нас.

Со почит,

FlexCredit

FlexCredit

Бренд менаџер

Категории

  Ознаки

   Препорачани објави

   Износ: 40,000 денари
   Рок: 6 месеци