Нашата вест

ФЛЕКС КРЕДИТ ОБЕЛЕЖУВА 3 ГОДИНИ НА УСПЕХ!

31 јули 2023

     Флекс Кредит доверлив лидер во финансиската индустрија, гордо одбележува 3 години на извонредност, иновација и услуга насочена кон клиентите. Од своето основање во 2020 година, Флекс Кредит е компанија е посветена на задоволување на финансиските потреби на поединците и бизнисите, градејќи трајни односи засновани на доверба, транспарентност и интегритет.

Се гордееме со нашиот тим од искусни професионалци, кои се познати по својата експертиза, персонализиран пристап и посветеност на задоволството на клиентите. Секојдневната потрага по совршеност е она што нè издвои и не направи претпочитан финансиски партнер за поединци и бизниси.

Во прославата на три годишнината, сакаме да изразиме благодарност до нашите ценети клиенти, чија непоколеблива доверба и лојалност беа клучни за нашиот успех. Нивното верување во нашите услуги е она што ни овозможи да растеме и напредуваме во високо конкурентна индустрија.

Додека гледаме кон иднината, остануваme посветени на поместување на границите на финансиските иновации и испорака на исклучителна вредност за нашите клиенти. Ние постојано истражуваме нови технологии, инвестираме во развој на таленти и ја усовршуваме нашата понуда. – вели Горан Арсов, генерален диерктор на Флекс Кредит.

   Од своето основање во Македонија во 2020 година, Флекс Кредит постојано дава приоритет на општествената одговорност. Оваа посветеност произлегува од верувањето дека успехот не се мери само со финансиските достигнувања, туку и со доприносот што го даваме кон општеството.  

     Флекс Кредит е посветена компанија на активна поддршка на опшеството. Нивното верување во враќањето и поддршката на иницијативите кои го подобруваат квалитетот на животот на оние на кои им е потребна ги прави една од најголемите опшествено орговорни компании во нашата држава. Преку волонтерски програми, добротворни донации и партнерства со локални организации, континуирано се стремат да направат позитивно влијание врз општеството.

    Го прославуваме 3тиот роденден и со ветување дека и оваа година исто како и минатата палнирани се бројни спонзорства и донации онаму каде што е најпотребно.

Последни вести

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци