Промоции

Уште повеќе пари за секого

14 ноември 2023

Почитувани  клиенти, Флекс Кредит повторно Ве изненадува!

Овој пат Ве наградуваме со девет вредносни ваучери од по 6000 денари, шест вредносни ваучери од по 12000 денари и три вредносни ваучери од по 30000 денари!

Со секој подигнат кредит во износ од 5000 до 150000 денари учествувате во наградната игра и станувате потенцијален добитник на една од вредните награди.

Аплицирајте во една од нашите  филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.

Ви посакуваме среќа! 
Флекс Кредит

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци