Контактирајте не!

Секогаш достапни:

На е-пошта:

На телефонскиот број:

Нашето седиште е лоцирано на:
Во нашите филијали со работно време од Понеделник до Петок, од 09:00 до 19:00 часот. Сабота - 09:00-14:00 и Недела – неработен ден.

Контактираjте не!

Која ми е најблиската филијала на FlexCredit?

Во нашата желба да бидеме достапни и поблиски до нашите клиенти, воспоставуваме мрежа на филијали низ целата земја која Ви стои на располагање со нашиот надлежен персонал. Најдете ја најблиската филијала!

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци