Нашата вест

Земи кредит и освој 3x телевизори

27 ноември 2020

Почитувани, доаѓаат новогодишните и божиќните празници па во таа пригода Флекс Кредит доделува вредни награди за нашите клиенти. Овој пат тоа ќе се 3 40 инчни ЛЕД Телевизори. Секој кој ќе аплицира и земе кредит во периодот од 23.11.2020 до 23.12.2020 може да биде потенцијален добитник на телевизор. Единствено што треба да направите е да аплицирате во некоја од нашите 17 филијали низ целата земја или пак онлајн на нашата вебстрана www.flexcredit.mk да земете  кредит во дадениот период и да го очекувате излекувањето кое ќе биде реализирано во петок 25.12.2020. Аплицирајте за сума која Вам Ви одговара, на една или пак на повеќе месечни рати со износи се до 100000 денари. Како и досега потребни Ви се само лична карта или пасош.

Ви посакуваме среќа,

Флекс Кредит.

Погледнете ги општите услови

Последни вести

Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци