Промоции

Земи кредит и освој Ајфон 11

25 February 2021

Почитувани стари и нови клиенти, Флекс Кредит повторно Ве Наградува за новогодишните и божиќните празници. Со завршувањето на наградната игра каде доделивме 3 телевизори за нашите најсреќни клиенти, започнуваме нова наградна игра со уште попримамлива награда Ајфон 11. Односно за еден наш најсреќен клиент кој ќе аплицира и земе кредит во периодот од 25.12.2020 па се до 25.02.2021 со износ од 5000 до 100000 денари до 10 месечни рати следува прекрасен подарок во формата на Ајфон 11. Аплицирајте во една од нашите 18 филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.
 
Ви посакуваме пријатни новогодишни и божиќни празници,
 
Флекс Кредит.

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци