Промоции

Уживајте во домашната магија со Флекс кредит!

22 February 2022

Почитувани  клиенти, Флекс Кредит повторно Ве изненадува!

Овој пат Ве наградуваме со три прочистувачи за воздух, шест пекачи за леб и петнаесет апарати мултикукер!

Со секој подигнат кредит во износ од 5000 до 100000 денари учествувате во наградната игра и станувате потенцијален добитник на една од вредните награди.

Аплицирајте во една од нашите четириесет филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.

Ви посакуваме среќа! 
Флекс Кредит

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци