Промоции

Разлади се летово со Флекс Кредит!

06 September 2021

Почитувани  клиенти, Флекс Кредит повторно Ве изненадува!

Овој пат Ве наградуваме со три клима уреди, три разладувачи на воздух и три мини фрижидери!

Со секој подигнат кредит во износ од 5000 до 100000 денари учествувате во наградната игра и станувате потенцијален добитник на една од вредните награди.

Аплицирајте во една од нашите 30 филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.
Ви посакуваме среќа! 
Флекс Кредит

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци