Промоции

Дочекај го летото на две тркала со Флекс Кредит!

30 јуни 2021

Почитувани  клиенти, Флекс Кредит повторно Ве изненадува и наградува. Со завршувањето на наградната игра во која што еден наш клиент доби подарок Ајфон 11, започнуваме нова наградна игра и доделуваме три велосипеди. Сите клиенти што ќе аплицираат и земат кредит во периодот од 04.04.2021 па се до 30.06.2021 со износ од 5000 до 100000 денари до 10 месечни рати стануваат потенцијални добитници на велосипед. Аплицирајте во една од нашите 27 филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.
Ви посакуваме среќа! 
Флекс Кредит
 

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци