Промоции

Биди Смарт со Флекс Кредит!

07 December 2021

Почитувани  клиенти, Флекс Кредит повторно Ве изненадува!

Овој пат Ве наградуваме со три смарт телевизори, три смарт телефони и петнаесет смарт часовници!

Со секој подигнат кредит во износ од 5000 до 100000 денари учествувате во наградната игра и станувате потенцијален добитник на една од вредните награди.

Аплицирајте во една од нашите 38 филијали или пак целосно онлајн на нашата веб страна www.flexcredit.mk и добијте го вашиот одговор и средства за само 15 минути.

Ви посакуваме среќа! 
Флекс Кредит

Услови на промоцијата
Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци